LMS til kursusvirksomheder

Moodle LMS skræddersyer dagligt kursusoplevelser for adskillige kursister i hele landet. 

Systemet administrerer alle typer af kurser - lige fra konferencer, uddannelser og on-demand til blended learning kurser. 

Kursuskatalog_mockup
Kursuskatalog_mockup (2) (1)

Hvorfor er LMS relevant for en kursusvirksomhed?

Et Learning Management System (LMS), som Moodle Workplace, samler administration, ressourcehåndtering og kommunikation mellem kursister og undervisere et sted og supporterer tekniske udfordringer. 

Hver kursusvirksomhed har egne behov og krav til et Learning Management System (LMS), og dette er altid udgangspunktet, når Moodle-platformen skal udvikles – ikke kun teknisk, men også visuelt med brand, fx med farve- og designvalg.

Kursusvirksomheder vi arbejder med

FÅ MANGE FORDELE MED MOODLE FRA MOXIS

Supportteamet er ikke bare en leverandør, men en samarbejdspartner som hjælper jer igennem opsætningen og ibrugtagningen af Moodle samt yder support, når der opstår tvivl eller spørgsmål.

Moodle fra moxis fremtidssikrer jeres virksomhed, fordi systemet og funktionerne i platformen tilpasses efter virksomhedens behov, omkringliggende krav og ikke mindst ambitioner.

Moodle kan nemt integreres til jeres eksisterende CRM-system eller andre administrative systemer.

600X600_5_ny

Skal vi kontakte dig?  

Udfyld dine kontaktinfo herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Book et møde  

Vil du gerne høre og se nærmere om mulighederne med Moodle hos moxis kan du også booke et møde med det samme. På mødet spørger vi ind til jeres behov og viser hvordan Moodle kan hjælpe løse din læringsudfordring.