Moodle Workplace

Den mest komplette LMS-platform til onboarding, certificeringer og compliance management. Moodle Workplace er bygget ovenpå Moodle LMS og indeholder alle de aktiviteter og funktioner, som har gjort Moodle LMS til den mest brugte læringsplatform i verden med mere end 200 millioner brugere.

Effektiviser din onboarding, dokumentér og track dine medarbejderes udvikling, og sæt rammerne for en stærk læringskultur.

 

 

 

Moodle Workplace - komplet enterprise learning management

FÅ MANGE FORDELE MED MOODLE WORKPLACE

Dynamiske regler gør det muligt for dig at automatisere tidskrævende arbejde såsom at tilmelde enkelte medarbejdere til kurser.

Med dynamiske regler kan du sørge for, at alle medarbejdere er certificerede, compliance-opdaterede og tilmeldt de rigtige kurser.

Alle automatiseringer kan skræddersyes til forskellige roller i din virksomhed.

Tildel og planlæg kurser eller læringsprogrammer for dine medarbejdere, og del materialer og indhold på tværs af afdelinger eller organisationer. Følg med i medarbejdernes fremskridt på onboardingkurser, certificeringer eller compliancetræning.

Opret automatisk tilbagevendende certificeringskurser og sørg for, at dine medarbejdere altid overholder de nyeste krav og lovgivning.

Skræddersy dine rapporter gennem en lang række parametre og filtre, som giver dig afgørende feedback på jeres læringsaktiviter.

Bliv klogere på dine medarbejderes kompetenceudvikling, og få indblik i de områder jeres læringsindsats kræver yderligere fokus.

Med multi-organisations-opbygningen i Moodle Workplace kan du styre flere individuelle organisationer eller afdelinger på samme platform. Giv hver organisation sin egen branding, organisationsstruktur og rapportering.

Indhold der bygges i det såkalte 'shared space' kan deles på tværs af alle organisationer.

600X600_5_ny

logo-rybners”Da vi på Rybners skulle digitalisere grundforløbet på EUD-området, var det vigtigt for os at finde en platform og en samarbejdspartner, som kunne levere fleksibilitet og professionalisme både teknisk og supportmæssigt. Valget af platform faldt på Moodle med moxis som samarbejdspartner. Dette samarbejde har været yderst positivt. moxis har lyttet til vores behov som organisation og har gang på gang fundet gode løsninger, som har hjulpet processen godt på vej. Man kan altid forvente hurtig respons på supportsager. Og så gør det jo heller ikke noget, at man via moxis møder andre Moodle-kunder, man kan drøfte udvikling med.”
Dorte Vestergaard Christensen, Pædagogisk IT-konsulent, Rybners 

PRA - MOX - Moxis website logo-tradium"moxis er vores uundværlige partner, når det kommer til Moodle. Firmaet er meget serviceorienteret og har professionelt rådgivet og hjulpet os med at implementere og udvikle skolens nye læringsplatform, så vi i dag står med et samlet sted for læring og samarbejde på Tradium. Vi kan varmt anbefale et samarbejde med moxis."
Annette Anthony Hald, Pædagogisk IT-vejleder, Tradium

LMS på dine præmisser

moxis udspringer af Praxis, som er en læringsvirksomhed med over 100 år på bagen. Vi bruger selv Moodle til at producere digitale læringsforløb til et væld af danske uddannelser. Vores erfaring med Moodle som både leverandør og bruger giver et unikt indblik i systemets styrker i forhold til digital læring.

Moodle hosting i Danmark

Hosting i Danmark

Vi hoster din Moodle-platform på vores sikre servere i Skanderborg. Vi overvåger din platform, og med 99,9 % oppetid sikrer vi, at dine brugere kan tilgå din Moodle, når de har brug for det

Skræddersyet Moodle udvikling

Skræddersyet udvikling

Vores in-house udviklerteam af Moodle-specialister sørger for, at du får skræddersyet platformen til dine behov.

Integration af Moodle til andre systemer

Integration

Vores erfarne integrationsteam sørger for, at din platform arbejder sammen med dine administrative systemer og relevante tredjepartsløsninger.

Rådgivning om Moodle

Rådgivning

At opsætte et LMS kan være en stor opgave. Vi hjælper dig med alt fra konfiguration af platformen til træning af superbrugere og stiller en personlig implementeringskonsulent til rådighed i hele processen.

Skal vi kontakte dig?  

Udfyld dine kontaktinfo herunder, så vender vi tilbage til dig inden du kan nå at sige Modular Object Oriented Dynamic Learning Environment. (Eller bare Moodle)  

Book et møde  

Vil du gerne høre og se nærmere om mulighederne med Moodle hos moxis kan du også booke et møde med det samme. På mødet spørger vi ind til jeres behov og viser hvordan Moodle kan hjælpe løse din læringsudfordring.