Om moxis

moxis-teamet er klar!

moxis er Danmarks eneste Moodle Premium Partner, og vi er stolte af at kunne tilbyde de mest komplette Moodle LMS-løsninger og services.

Vi leverer alt fra hosting og vedligeholdelse af Moodle-sites til bespoke udvikling, integrationer til dine eksterne systemer og personlig support.

Vores erfaring og ekspertise i LMS systemer giver os mulighed for at sammensætte Moodle-løsninger, og vi arbejder tæt sammen med dig for at forstå din virksomheds behov, udfordringer og målsætninger.

Mangler du en Moodle-løsning? Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan skræddersy din nye LMS-platform.

Mangler du en Moodle løsning? Kontakt os

moxis og Moodle

moxis er en læringsvirksomhed med fokus på Moodle – verdens mest populære læringsplatform til alle former for undervisning. Vi tilbyder en brugervenlig platform, der gør det muligt for lærere og undervisere at skabe læringsforløb, der er unikke og dynamiske. Med Moodle har undervisere mulighed for at tilpasse sin undervisning til et bredt udsnit af brugere, samtidig med at de kan give alle brugere en engagerende og effektiv læringsoplevelse. 

Moxis sørger for, at du har et fleksibelt og letanvendeligt system, der gør det muligt at skabe dit eget læringsmiljø, baseret på dine konkrete behov. Vi giver dig et brugervenligt og moderne værktøj, som du kan bruge til at skræddersy dine læringsforløb og kurser.

Moxis gør det nemmere end nogensinde før at skabe en interaktiv og effektiv læringsoplevelse. Vi har det, du har brug for, til at skabe en unik og dynamisk læringsoplevelse for alle dine elever.

Moodle er open source og det er vigtigt for moxis at give tilbage til community'et. Derfor vedligeholder moxis pluginnet "Sharing cart" i samarbejdet med Moodle User Association of Japan . 

 

Premium Certified Partner

moxis har været er Premium Certified Partner siden 2020 og Moodle Partner siden 2017. Læs mere om partnerskabet.

Vi er Moodle premium partner

Del af Praxis

moxis er en del af Praxis, der gennem  mere end 120 år har udviklet lærermidler. Læs mere om Praxis.

Egmont Fonden

moxis er ejet af Egmont via Lindhardt og Ringhof Uddannelse, som bl.a. også ejer Forstå, GoTutor, Alinea og Praxis. Egmont Fonden er en dansk fond, som hvert år giver næsten 100 millioner kroner til børn og unge, der har det svært. Læs mere her

Mød moxis-teamet

mox_Anders_Rasmussen

Anders Rasmussen

Softwareudvikler (elev)

Bo Foght

Bo Foght

Kundekonsulent

22227379

Christian Kohsel-Rusche

Christian Kohsel-Rusche

Softwareudvikler

Claus Schmidt

Claus Schmidt

Udviklingschef integration

25613310

Frederik Milling Pytlick

Frederik Milling Pytlick

Softwareudvikler (elev)

Jan Birkemose

Jan Birkemose

Softwareudvikler

61780876

Jesper Ringgren Mortensen

Jesper Ringgren Mortensen

Kunde- og marketingskonsulent

31670314

Kaspar Lundsby

Kaspar Lundsby

Softwareudvikler

26735300

Martin Paulsen

Martin Paulsen

Driftsansvarlig

20221877

Mikkel Jeppesen

Mikkel Jeppesen

Release manager

Sam Møller

Sam Møller

Softwareudvikler

Sune Pedersen

Sune Pedersen

Kundekonsulent

53837242

Tue Korsgaard

Tue Korsgaard

Direktør

22429465

Ulrik McArdle

Ulrik McArdle

Udviklingschef moodle

28408468

 • bo_foght

  Bo Foght

  Kundeko

 • Hover message
 • Hover message
 • Hover message
 • Hover message
 • Hover message
 • Hover message
 • Hover message
 • Hover message

LMS på dine præmisser

moxis udspringer af Praxis, som er en læringsvirksomhed med over 100 år på bagen. Vi bruger selv Moodle til at producere digitale læringsforløb til et væld af danske uddannelser. Vores erfaring med Moodle som både leverandør og bruger giver et unikt indblik i systemets styrker i forhold til digital læring.

Moodle har styr på GDPR - hosting i Danmark

Hosting i Danmark

Vi hoster din Moodle-platform på vores sikre servere i Skanderborg. Vi overvåger din platform, og med 99,9 % oppetid sikrer vi, at dine brugere kan tilgå din Moodle, når de har brug for det.

I får en unik platform

Skræddersyet udvikling

Vores in-house udviklerteam af Moodle-specialister sørger for, at du får skræddersyet platformen til dine behov.

Moodle kan integreres til mange systemer

Integration

Vores erfarne integrationsteam sørger for, at din platform arbejder sammen med dine administrative systemer og relevante tredjepartsløsninger.

Få rådgivning om Moodle

Rådgivning

At opsætte et LMS kan være en stor opgave. Vi hjælper dig med alt fra konfiguration af platformen til træning af superbrugere og stiller en personlig implementeringskonsulent til rådighed i hele processen.

logo-rybners”Da vi på Rybners skulle digitalisere grundforløbet på EUD-området, var det vigtigt for os at finde en platform og en samarbejdspartner, som kunne levere fleksibilitet og professionalisme både teknisk og supportmæssigt. Valget af platform faldt på Moodle med Praxis som samarbejdspartner. Dette samarbejde har været yderst positivt. Praxis har lyttet til vores behov som organisation og har gang på gang fundet gode løsninger, som har hjulpet processen godt på vej. Man kan altid forvente hurtig respons på supportsager. Og så gør det jo heller ikke noget, at man via Praxis møder andre Moodle-kunder, man kan drøfte udvikling med.”
Dorte Vestergaard Christensen, Pædagogisk IT-konsulent, Rybners 

PRA - MOX - Moxis website logo-tradium"Praxis er vores uundværlige partner, når det kommer til Moodle. Firmaet er meget serviceorienteret og har professionelt rådgivet og hjulpet os med at implementere og udvikle skolens nye læringsplatform, så vi i dag står med et samlet sted for læring og samarbejde på Tradium. Vi kan varmt anbefale et samarbejde med Praxis."
Annette Anthony Hald, Pædagogisk IT-vejleder, Tradium

 

Skal vi kontakte dig?  

Udfyld dine kontaktinfo herunder, så vender vi tilbage til dig inden du kan nå at sige Modular Object Oriented Dynamic Learning Environment. (Eller bare Moodle)  

Book et møde  

Vil du gerne høre og se nærmere om mulighederne med Moodle hos moxis kan du også booke et møde med det samme. På mødet spørger vi ind til jeres behov og viser hvordan Moodle kan hjælpe løse din læringsudfordring.