Moodle LMS

Med en Moodle-løsning fra moxis er I sikret markedets mest helstøbte og fleksible læringsplatform, som er udviklet gennem erfaringer fra arbejdet med 40+ skolers strategiske, pædagogiske og didaktiske digitaliseringsarbejde.

Systemet har flere end 200 millioner brugere i over 204 lande, og dermed får I adgang til et enormt og verdensomspændende fællesskab, hvor læring og uddannelse er drivkraften og det fælles sprog for alle.

 

 

 

Moodle Learning Management System

AUTOMATION OG FORÆDLING

 Undgå at spilde tiden på unødvendige gentagelser. Skræddersyede automationer og genbrugsfunktioner sørger for, at energien kan bruges der, hvor det giver mest mening – på at udvikle og forædle undervisning. Med et hav af funktioner, der understøtter processen omkring vidensdeling, kvalitetssikring og forædling, kan alle elever sikres samme høje kvalitet på tværs af fag og underviser. 

Personlig ’mappe’, som lader dig gemme kopier af dit indhold og aktiviteter, så det kan genbruges på tværs af forløb. Du slipper for at bygge samme indhold flere gange.

Del og kopier nemt materialer og aktiviteter fra dine tidligere forløb. Frigør i stedet tid til forædling og udvikling.

Byg indholdsrige skabeloner, som du kan tage udgangspunkt i, hver gang du skal planlægge forløb til nye hold.

Bl.a. automatisk oprettelse af elever og population af forløb, så det direkte afspejler data fra skolens studiesystem. Sparer mange timers administration

Indbygget kvalitetstjek, som sørger for, at intet forløb publiceres, før det er godkendt af en faggruppes pædagogiske leder el. lignende.

Med ’kiggelærer’-rolle kan undervisere bevæge sig på tværs af og observere kollegers forløb. Som inspiration og vidensdeling.

Med ‘masterskabeloner’ får faglige teams et centralt udviklingsmiljø, som i samarbejde forædles kontinuerligt med underviseres idéer og erfaringer fra den praktiske brug af forløbet.

600X600_11_ny
600X600_2

ORKESTRERING

Brug en række tilpassede værktøjer til at skabe det bedste fundament for undervisningen. Vi har skabt en række værktøjer, der gør det nemt og hurtigt for dig at få de administrative elementer omkring undervisningen på plads. Hold styr på elevtid, få automatiske studieplaner med mere, og få tid til at forberede din undervisning i stedet for at administrere den. 

Registrering og godkendelse af fordybelsestid på opgaver. Studievejleder-adgang giver overblik over elever, samt manuel overskrivelse af godkendt fordybelsestid.

Få adgang til årsplansværktøj, som gør det nemt og overskueligt at planlægge fordybelsestidfordeling på tværs af fag.

Kan generere undervisningsbeskrivelser med dyblink til alle aktuelle studieplaner udenfor Moodle-universet.

Kan generere studieplaner med dyblink til alle aktuelle studieplaner udenfor Moodle-universet.

Lektiefunktion, hvori du som underviser kan skrive lektier med deadlines, datoer og links til materiale. Alle lektier bliver omfortolket og struktureret, så de er overskuelige og genkendelige for eleven.

Læringsflow

Udnyt en verden af optimerede værktøjer, og engagér dine elever med en læringsoplevelse udover det sædvanlige. Med aktiviteter og funktioner, som er skabt til at understøtte alle didaktiske facetter, kan du komponere differentierede og inddragende læringsflows. Stå på skuldrene af 100.000.000 underviseres erfaringer, og udfold dine didaktiske designs i en ramme bygget til at bringe det til live. 

Sæt nemt dine elever sammen i grupper. Tag styringen selv, eller lad eleverne vælge deres egen virtuelle gruppe. Funktionen kan genanvendes til at skabe mange forskellige grupper gennem et læringsflow.

Byg tværfaglige læringsrum baseret på emner, og oplev en større sammenhæng på tværs af fag.

Indbygget funktion til opsamling af afleverede opgaver på tværs af fag. Elev og underviser får overblik over alle elevens afleverede opgaver, som kan downloades i en struktureret mappe direkte gennem værktøjet.

Udnyt forskellige strukturer i dine læringsrum til at udforme rummene efter din målgruppes behov og dit formål.

Udvisk barrieren mellem dit læringsrum og dine digitale favoritmaterialer. Med let login fra Moodle på tværs af materialeplatforme kan du give dine elever en sømløs rejse i deres læringsflow. 

600X600_4_ny
600X600_6_ny

Feedback

Integreret feedback er en hjørnesten i Moodle-universet, og mulighederne er mange for at vurdere, evaluere og bedømme elevernes arbejde individuelt og i grupper. Brug fx det indbyggede annoteringsværktøj til nemt og hurtigt at rette opgaver direkte online. Gør feedbacken personlig og værdifuld med let tilgængelig video-tilbagemelding, eller udbyg elevernes læringsudbytte med stilladseret peer assessment, som inviterer eleverne til at tage stilling til deres eget niveau og udvikling. 

Ret, giv feedback, og annotér opgaver nemt online uden besværet med at downloade, uploade og opbevare store mængder dokumenter.

Gør din feedback personlig og værdifuld med nem videofunktion, der samtidig sparer dig tid og besvær. Sikr dig, at intet af din feedback går tabt eller skævt i skriftlig kommunikation, når dine intonationer og mimik gør dine tilbagemeldinger levende og nemme at forstå.

Med det stilladserede rubric evalueringsflow giver du dine elever et dybere indblik i evalueringskriterierne for en opgave og samtidig et unikt indblik eget niveau og udvikling..

Med det stilladserede peer assesment flow ‘Workshop’ kan dine elever nemt vurderer hinandens arbejde anonymt. Kombinér flowet med rubric evalueringsværktøjet, og skab de perfekte rammer for et højere læringsudbytte.

logo-rybners”Da vi på Rybners skulle digitalisere grundforløbet på EUD-området, var det vigtigt for os at finde en platform og en samarbejdspartner, som kunne levere fleksibilitet og professionalisme både teknisk og supportmæssigt. Valget af platform faldt på Moodle med moxis som samarbejdspartner. Dette samarbejde har været yderst positivt. Praxis har lyttet til vores behov som organisation og har gang på gang fundet gode løsninger, som har hjulpet processen godt på vej. Man kan altid forvente hurtig respons på supportsager. Og så gør det jo heller ikke noget, at man vi moxis møder andre Moodle-kunder, man kan drøfte udvikling med.”
Dorte Vestergaard Christensen, Pædagogisk IT-konsulent, Rybners 

PRA - MOX - Moxis website logo-tradium"moxis er vores uundværlige partner, når det kommer til Moodle. Moxis er meget serviceorienteret og har professionelt rådgivet og hjulpet os med at implementere og udvikle skolens nye læringsplatform, så vi i dag står med et samlet sted for læring og samarbejde på Tradium. Vi kan varmt anbefale et samarbejde med moxis."
Annette Anthony Hald, Pædagogisk IT-vejleder, Tradium

LMS på dine præmisser

moxis udspringer af Praxis, som er en læringsvirksomhed med over 100 år på bagen. Vi bruger selv Moodle til at producere digitale læringsforløb til et væld af danske uddannelser. Vores erfaring med Moodle som både leverandør og bruger giver et unikt indblik i systemets styrker i forhold til digital læring.

Hosting af Moodle i Danmark

Hosting i Danmark

Vi hoster din Moodle-platform på vores sikre servere i Skanderborg. Vi overvåger din platform, og med 99,9 % oppetid sikrer vi, at dine brugere kan tilgå din Moodle, når de har brug for det

Skræddersyet Moodle udvikling

Skræddersyet udvikling

Vores in-house udviklerteam af Moodle-specialister sørger for, at du får skræddersyet platformen til dine behov.

Integration til mange systemer fra Moodle

Integration

Vores erfarne integrationsteam sørger for, at din platform arbejder sammen med dine administrative systemer og relevante tredjepartsløsninger.

Vi kan rådgive om Moodle

Rådgivning

At opsætte et LMS kan være en stor opgave. Vi hjælper dig med alt fra konfiguration af platformen til træning af superbrugere og stiller en personlig implementeringskonsulent til rådighed i hele processen.

Skal vi kontakte dig?  

Udfyld dine kontaktinfo herunder, så vender vi tilbage til dig inden du kan nå at sige Modular Object Oriented Dynamic Learning Environment. (Eller bare Moodle)  

Book et møde  

Vil du gerne høre og se nærmere om mulighederne med Moodle hos moxis kan du også booke et møde med det samme. På mødet spørger vi ind til jeres behov og viser hvordan Moodle kan hjælpe løse din læringsudfordring.