LMS til træning og onbarding

Med Moodle Workplace kan du nemt administrere og spore dine medarbejderes udvikling og gennemførsel af f.eks. GDPR- og sikkerhedskurser samt andet compliance-orienteret undervisning. Spar tid og ressourcer smat få et samlet overblik.

Moodle Workplace - komplet enterprise learning management
PRA - MOX - image_NYE2

Hvorfor skal jeg få et LMS?

I alle virksomheder kan tiden være en mangelvare - især når det kommer til compliance-aktiviteter. Undervisning i regulative krav som fx GDPR eller sikkerhed kan være komplekse at styre og dokumentere.

Et Learning Management System (LMS) som Moodle Workplace løser let disse udfordringer ved automatisk sporing af fuldførelse af kurser og automatisk udsendelse af nødvendige rapporter til din virksomheds afdelingsledere eller andre interessenter.

Moodle Workplace giver hurtig adgang til kurser på både web og mobil, så dine medarbejdere kan gennemføre dem i eget tempo og på et selvvalgt sted.

Derudover har du også muligheden for at bygge eget læringsindhold og indstille egne regler for certificering. På denne måde har du fuldt overblik over dine compliance-programmer.

FÅ MANGE FORDELE MED MOODLE FRA MOXIS

Vores danske supportteam stræber efter ikke bare at være en leverandør men snarere en samarbejdspartner der hjælper jer igennem hele processen med opsætning af Moodle samt giver support undervejs når I bruger platformen.

Med Moodle fra moxis behøver du aldrig at bekymre dig om fremtiden. Hvis du på et tidspunkt har brug for en ny funktion i platformen, kan vi bygge den til dig. Du vil aldrig komme til kort med vores løsning - din LMS vokser sammen med dine behov og ambitioner.

Hvad end I bruger et CRM-system eller andre administrative systemer står vi klar til let integration hermed.

600X600_5_ny

Skal vi kontakte dig?  

Udfyld dine kontaktinfo herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Book et møde  

Vil du gerne høre og se nærmere om mulighederne med Moodle hos moxis kan du også booke et møde med det samme. På mødet spørger vi ind til jeres behov og viser hvordan Moodle kan hjælpe løse din læringsudfordring.